Iranian Futurist 
Iranian Futurist
Ayandeh-Negar
Welcome To Future

Tomorow is built today
در باره ما
تماس با ما
خبرهای علمی
احزاب مدرن
هنر و ادبیات
ستون آزاد
محیط زیست
حقوق بشر
اخبار روز
صفحه‌ی نخست
آرشیو
اندیشمندان آینده‌نگر
تاریخ از دیدگاه نو
انسان گلوبال
دموکراسی دیجیتال
دانش نو
اقتصاد فراصنعتی
آینده‌نگری و سیاست
تکنولوژی
از سایت‌های دیگر


همایش مدیران مسئول زیر سایه سنگین اعتراض به بازداشت ۳ دانشجوی پلی تکنیک: ضرب و شتم دانشجویان معترض توسط پلیس

اگر عضو یکی از شبکه‌های زیر هستید می‌توانید این مطلب را به شبکه‌ی خود ارسال کنید:
Facebook Twitter Google Yahoo Delicious بالاترین دنباله

[20 Oct 2007]   [ خبرنامه امیرکبیر]

خبرنامه امیرکبیر: تجمع اعتراض آمیز نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه ها که برای شرکت در هفتمین همایش مدیران مسئول نشریات دانشجویی سراسر کشور در تهران به سر می بردند با دخالت نیروی های امنیتی و انتظامی به خشونت کشیده شد و در اثر ضرب و شتم دانشجویان توسط نیروی انتظامی، چند تن از دانشجویان زخمی شدند.


به گزارش خبرنامه امیرکبیر در پی اعلام خبر صدور احکام سنگین چندین سال حبس برای سه دانشجوی شکنجه شده دانشگاه امیرکبیر، مجید توکلی، احمد قصابان و احسان منصوری، نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشجویی در دومین روز همایش مدیران مسئول نشریات دانشجویی اقدام به برگزاری تجمع و تریبون آزاد کردند.


نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشجویی در روز پنج شنبه ۲۶ مهرماه، دومین روز برگزاری این همایش، و در آستانه حضور محمدباقر خرمشاد، معاون فرهنگی وزارت علوم، در این مراسم با در دست گرفتن تصاویر سه دانشجوی در بند دانشگاه امیرکبیر و پلاکاردهایی روی آن ها نوشته شده بود: «احکام کمیته انضباطی را لغو کنید»، «سه دانشجوی دانشگاه امیرکبیر را آزاد کنید» و… تریبون آزاد خود را آغاز کردند.


در ابتدای این مراسم مراد باصره، نماینده مدیران مسئول نشریات دانشگاه ایلام، با اشاره به روند غیرقانونی بازپرسی و برگزاری دادگاه دانشجویان بازداشتی، گفت: «رفتارهای مسئولان وزارت علوم برنامه ریزی شده است و من از مدیران مسئول نشریات سراسر کشور می خواهم نسبت به دانشجویان امیرکبیر حساس تر باشند، چرا که این برخوردها سراسری و در سایر دانشگاه های کشور دامنه دار است».


picture-۰۰۶.jpg


در ادامه نماینده مدیران مسئول نشریات دانشگاه کاشان ضمن اشاره به فشارهای وارد بر نشریات در دانشگاه ها و مراقبت های مدیران مسئول نشریات دانشجویی، گفت: «امکان ندارد هیچ مدیرمسئولی مطالب موهنی مانند آن چه در نشریات مجعول دانشگاه امیرکبیر چاپ شده بود را در نشریه خودش چاپ کند». همچنین یکی از نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه شاهرود خطاب به محمود احمدی نژاد گفت: دوران حکومت های خودکامه به اتمام رسیده و این دولت محکوم به شکست است.


داوود دشتبانی، نماینده مدیران مسئول نشریات دانشگاه تهران، با اشاره به شعارهای دولت احمدی نژاد، گسترش بی دینی و ریا را در جامعه نتیجه سیاست های دولت نهم دانست. وی برخوردهای صورت گرفته با دانشجویان امیرکبیر را بی عدالتی سیاسی خواند و خاطرنشان کرد: «بزرگترین خطری که کشور را تهدید می کند نظامی شدن کشور در همه عرصه ها مخصوصا اقتصاد و سیاست است که این مسئله خطرناک ترین دشمن دموکراسی است.»


مجید شیخ پور، یکی از دانشجویان بازداشتی دانشگاه امیرکبیر و مدیرمسئول نشریه سرخط، ضمن تشکر از دانشجویانی که نسبت به مسائل پلی تکنیک حساسیت دارند، روند رسیدگی به پرونده نشریات مجعول را غیرقانونی خواند و افزود: «به نظر ما پروژه جعل نشریات دانشجویی امیرکبیر، پروژه ای مشابه ۱۸ تیر ۷۸ بود و طراحان آن می خواستند همان طور که در آن زمان به سرکوب دانشجویان پرداختند، با این پروژه به سرکوب دانشگاه امیرکبیر بپردازند.»


dsc۰۰۲۳۷.jpg


این دانشجو در ادامه با تاکید بر این نکته که مسئولان قضایی هیچ دلیل و مدرک مشخصی دال بر گناهکار بودن ۳ دانشجوی در بند غیر از اقاریر اخذ شده تحت شکنجه ها و فشارهای داخل بند ۲۰۹ توسط بازجو ندارند، از مسئولان امنیتی پرسید: «فیلم دوربین مدار بسته داخل ساختمان ابوریحان دانشگاه امیرکبیر که می تواند مسببان پخش نشریات جعلی را مشخص کند چگونه و با چه هدفی ناپدید شده است؟»


در ادامه این تریبون آزاد امیر قلی زاده، مدیر مسئول نشریه توقیف شده فرهنگ مبارزه دانشگاه شاهرود، با اشاره به سال «اتحاد ملی» خواندن امسال و همچنین نقض گسترده حقوق شهروندی از ابتدای سال جاری، این نامگذاری را جفا به واژه ها دانست و اظهار داشت: «مسئولان ارشد حاکمیت که مسئول مستقیم اتقاقات اخیر بوده اند، بهتر بود امسال را به نام «وحشت ملی» نامگذاری کنند. چرا که از ابتدای سال اخیر پیوسته شاهد گسترش فضای رعب و وحشت در سطح جامعه بوده ایم.»


نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشجویی همچنین اعلام کردند، در صورت حضور خرمشاد، معاون فرهنگی وزیر علوم، در این همایش اعتراض خود را در خصوص جعل نشریات دانشجویی دانشگاه امیرکبیر و همراهی وزارت علوم با جاعلین این نشریات، به وی اعلام خواهند کرد و در خصوص سیاست های فرهنگی این وزارتخانه از او توضیح خواهند خواست.


در انتهای این تجمع بیانیه ای که از طرف مدیران مسئول نشریات سراسر کشور تنظیم شده بود، قرائت شد. در این بیانیه آمده است: «در طول دو سال گذشته حملات وسیعی علیه جنبش دانشجویی صورت گرفته است. انحلال بیش از ۴۵ تشکل دانشجویی، توقیف گسترده نشریات دانشجویی، احکام متعدد کمیته انضباطی، محرومیت فعالین دانشجویی از تحصیل و بالاخره توطئه ناجوانمردانه علیه نشریات دانشگاهی منتقد دانشگاه امیرکبیر حاکی از روند پیش گرفته شده از سوی بنیادگرایان در جهت خاموش کردن صدای منتقد در دانشگاه ها است».


در ادامه این بیانیه ضمن اعتراض به روند خلاف قانون رسیدگی به پرونده نشریات مجعول دانشگاه امیرکبیر و همدردی با دانشجویان این دانشگاه، اعلام شده است: «ما خواستار آزادی دانشجویان در بند دانشگاه امیرکبیر، رسیدگی به پرونده نشریات جعلی در دانشگاه مطابق آیین نامه نشریات، توقف برخوردهای سلیقه ای و فراقانونی در دانشگاه ها که موجب توقیف گسترده و محدودیت های برای نشریات دانشجویی شده است، ادامه تحصیل دانشجویان محروم از تحصیل و… هستیم».


به گزارش خبرنامه امیرکبیر، در پی برگزاری این تجمع خرمشاد، معاون وزیر علوم، که قرار بود عصر پنج شنبه در این همایش سخنرانی کند، از حضور در همایش صرف نظر کرد و اعلام شد از میان مسئولین وزارت علوم اسلامی، مدیرکل فرهنگی وزارت علوم، تنها در مراسم صرف شام روز پنج شنبه این همایش، که در یکی از رستوران های فرحزاد برگزار شد، شرکت می کند. پیش از این خبرگزاری های رسمی، مانند ایسنا، خبر از حضور و سخنرانی خرمشاد در این مراسم داده بودند.


دانشجویان شرکت کننده در این مراسم که از فرار مسئولین وزارت علوم از پاسخگویی به سوالات ایشان عصبانی بودند با در دست گرفتن تصاویر دانشجویان در بند دانشگاه امیرکبیر و پلاکاردهایی که روی آن ها شعارهایی در اعتراض به سیاست های وزارت علوم نوشته شده بود، اطراف میز اسلامی تجمع کردند و خواستار پاسخگویی وزارت علوم به اعتراضات نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشجویی شدند.


picture-۰۲۷.jpg


فشار مسئولین برگزاری این همایش به مدیر این رستوران جهت برخورد با دانشجویان معترض سبب شد، مدیر رستوران ضمن اعتراض شدید به دانشجویان تجمع کننده، پلاکاردهای دست آن ها را پاره کرده و آن ها را به بیرون رستوران هدایت کند. در پی این مسئله دانشجویان تجمع خود را در خیابان مقابل رستوران ادامه دادند. پس از چند دقیقه نیروهای امنیتی و انتظامی با حضور در محل و ضرب و شتم دانشجویان معترض قصد داشتند از ادامه این تجمع جلوگیری کنند.


در پی حمله نیروهای انتظامی و امنیتی به دانشجویان چند تن از آن ها مجروح شدند و اسلامی، مدیرکل وزارت علوم، به دانشجویان اعلام کرد در صورت خاتمه دادن به این تجمع پس از صرف شام در محل برگزاری همایش مدیران مسئول حاضر شده و به سوالات آن ها پاسخ خواهد داد.


picture-۰۵۲.jpg


جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با اسلامی در مجتمع عصر انقلاب شهریار تا ساعت ۱ بامداد ادامه پیدا کرد و اکثر شرکت کنندگان در این همایش به سیاست های وزارت علوم اعتراض داشتند. در این جلسه ابتدا یاسر رضایی، نماینده مدیران مسئول نشریات دانشجویی، تصمیم مدیریت دانشگاه امیرکبیر را در جلوگیری از انتشار نشریات دانشجویی آن دانشگاه غیرقانونی دانسته و اعلام کرد: «تصمیم اتخاذ شده بر اساس آئین نامه های مصوب وزارت علوم و کمیته ناظر بر نشریات نبوده است.»


اسلامی در پاسخ به این سوال با تاکید بر این نکته که مورد دانشگاه امیرکبیر، موردی خاص و متفاوت بوده و از مقوله مسائل امنیتی است، اظهار داشت: «قبول دارم تصمیم گیری مدیریت دانشگاه امیرکبیر در دو مرحله و عدم نظرخواهی از کمیته ناظر دانشگاه و کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی مرکزی بر خلاف قانون است». اسلامی همچنین از ارسال دو نامه محرمانه به دانشگاه امیرکبیر و توضیح خواستن از مدیریت این دانشگاه در همین خصوص خبر داد.


یکی دیگر از مدیران مسئول حاضر در این جلسه ضمن اشاره به وظیفه وزارت علوم در خصوص نظارت بر حسن اجرای آئین نامه های مصوب، از اسلامی پرسید: «چرا به عمل غیرقانونی مدیریت دانشگاه امیرکبیر اعتراض رسمی و علنی نمی کنید؟ با ارسال ۱۰۰ نامه هم کاری از پیش نمی رود و مدیریت خودسر پلی تکنیک پروژه خود را در قلع و قمع کردن نشریات دانشجویی پیش می برد.»


picture-۰۴۹.jpg


اسلامی در پاسخ به این سوال تنها سکوت کرد. دانشجوی دیگری از اسلامی پرسید: «خرمشاد که پای ثابت تمامی جلسات تشکلهای وابسته و خودساخته وزارت علوم است و تمام تلاش خود را برای حمایت این تشکلهای جعلی بکار می گیرد، چرا در این همایش حضور نیافت؟» که اسلامی به این سوال نیز جوابی نداد.


نمایندگان مدیران مسئول نشریات سراسر کشور در حالی که پاسخ های مدیرکل فرهنگی وزارت علوم را قانع کننده نمی دانستند، با اعلام نارضایتی از اعمال غیرقانونی مدیریت دانشگاه امیرکبیر و اعتراض به سکوت وزارت علوم در برابر آن به نشانه اعتراض و با سر دادن شعارهای «دانشجوی زندانی، آزاد باید گردد»، سالن را ترک کردند.


اسلامی پس از خاتمه همایش طی مصاحبه ای با خبرگزاری ایسنا از برگزاری تجمع توسط دانشجویان ابراز بی اطلاعی کرد و گفت: «در جلسه پرسش و پاسخ پنج شنبه شب به سوالات دانشجویان دانشگاه تهران پاسخ داده شد و موضوع حل شده است». اسلامی همچنین اعلام کرد: «پنج شنبه ساعت ۱۲:۳۰ شب پرسش هایی را از من مطرح کردند و این پرسش و پاسخ تا ساعت ۱ بامداد به طول انجامید و موضوعات مختلفی همچون حمایت‌های مادی و سخت افزاری از نشریات دانشجویی، موضوع سه دانشجوی بازداشت شده دانشگاه امیرکبیر و مسایل پیرامون آن فضای دانشگاه‌ها و جایگاه نشریات دانشجویی و موضوعات فرهنگی دانشگاه‌ها مطرح شد».


به گزارش خبرنامه امیرکبیر در این همایش که قرار بود نمایندگان مدیران مسئول در کمیته مرکزی ناظر بر نشریات دانشجویی انتخاب شوند، مسئولان برگزاری از ثبت نام تعدادی از کاندیداها به بهانه این که زمان ثبت نام به پایان رسیده خودداری کردند.


محمدحسین زارع، مدیر مسوول نشریه دانشجویی ایران آزاد و عضو انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران‌ و علوم پزشکی تهران، در این خصوص گفت: «در حالی که روز پنجشنبه در این همایش حضور پیدا کردیم، متوجه شدیم که ثبت نام روز چهارشنبه انجام شده و به این ترتیب از ثبت نام ما خودداری شد».


وی افزود: «وقتی به مسوولان مربوطه مراجعه کردیم آنها گفتند که شیوه‌نامه همایش را که در آن، زمان انتخابات، روز چهارشنبه اعلام شده است را به دانشگاه ارسال کرده‌ایم اما قمصری، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه تهران و عسگری، مسوول دبیرخانه کمیته نظارت بر نشریات دانشجویی دانشگاه تهران اعلام کردند که این شیوه نامه به دانشگاه ارسال نشده است».


وی با اشاره به اینکه در چنین مواردی هیات نظارت ۵ نفره موضوع را بررسی می‌کند، تصریح کرد:‌ «محسنی، مسوول برگزاری انتخابات، که خودش با ثبت نام مخالف بود اعلام کرد درخواست شما پذیرفته نشده است. اما ما طی تماسی که با سه نفر از اعضای این هیات داشتیم، مطلع شدیم که با ثبت نام ما مشکلی ندارند و حتی این مسئله را ایشان به صورت کتبی نیز نوشتند، اما آقای محسنی رضایت نداد. این شایبه پیش آمده که آنها قصد برگزاری انتخاباتی غیر رقابتی دارند و قصدشان این بوده که ما در انتخابات حضور نداشته باشیم».


اسلامی، مدیرکل فرهنگی وزارت علوم، در این خصوص گفت: «ابتدا با ثبت نام آن ها مشکلی نداشتیم، اما تعدادی از دانشجویان دانشگاه اصفهان گفتند که با توجه به گذشتن زمان نباید از آنها ثبت نام شود!» مدیرکل فرهنگی وزارت علوم همچنین اعلام کرد: «ساعت ۱۵ روز جمعه با حضور دکتر خرمشاد معاون فرهنگی وزیر علوم همایش به پایان می‌رسد». که علیرغم این اعلام، خرمشاد باز هم حاضر نشد در همایش مدیران مسئول نشریات دانشجویی شرکت نماید. خبرگزاری فارس در خبری که از نتیجه برگزاری انتخابات مدیران مسئول داده، به دروغ بر شرکت خرمشاد در این همایش تاکید کرده است.


گفتنی است در پی اعتراض شدید نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشجویی سراسر کشور نسبت به بازداشت و صدور احکام سنگین حبس برای دانشجویان پلی تکنیک، در روز جمعه ۲۷ مهرماه، تشکلی به نام «مجمع صنفی نشریات دانشجویی»، با صدور و پخش بیانیه ای در این همایش ضمن حمایت از اظهارات محمود احمدی نژاد در دانشگاه کلمبیا، خود را «تنها داعیه دار مستقل نشریات دانشجویی» دانسته و گفته است: «دانشجویان عضو این مجمع، اظهارات و اقدامات ورشکستگان سیاسی و ابلهانی که در لباس مقدس دانشجو و نشریات دانشجویی، اقدام به توهین و جسارت به مقدسات دین مبین اسلام و… نموده اند و پس از مواجهه با خشم انقلابی دانشجویان به انکار و دروغ متوسل شدند و با مظلوم نمایی سعی در تخریب وجهه مسئولین و نهادهای نظام اسلامی دارند، را محکوم نموده و مخالفت خود را با این جیره خواران پیاده نظام امپریالیسم و استکبار جهانی اعلام می نماید.»


به گزارش خبرنامه امیرکبیر مجمع صنفی نشریات دانشجویی استان تهران، همچنین بولتنی در ۵۲ برگ از حوادث اردیبهشت ماه دانشگاه امیرکبیر تهیه کرده و در پایان این همایش میان شرکت کنندگان پخش کرد. در این بولتن که با عنوان «فتنه ای که ریشه دار بود…» منتشر شده سعی شده با آمیختن راست و دروغ در خصوص حوادث دانشگاه امیرکبیر، انتشار نشریات موهن را به اعضای انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر نسبت دهد.


مطلب‌های دیگر از همین نویسنده در سایت آینده‌نگری:


منبع:


بنیاد آینده‌نگری ایران



چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳ نوامبر ۲۰۲۴

خبرنامه امیرکبیر

+ فریادهای اعتراضی مردم در بهشت زهرا، ایستگاه مترو و اتوبان های تهران  خبرنامه امیرکبیر

+ مراسم سوگواری شهید کیانوش آسا در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد  خبرنامه امیرکبیر

+ حمایت دانشجویان دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز از دانشجویان پلی تکنیک  خبرنامه امیرکبیر

+ گزارش نحوه حمله به منازل و بازداشت دانشجویان  خبرنامه امیرکبیر

+ رویکرد دفترتحکیم وحدت به انتخابات: اصلاحات جامعه محور با نگاهی به انتخابات  خبرنامه امیرکبیر

+ دیدار فعالین دانشجویی شهر مشهد با خانواده عباس حکیم زاده و احمد قصابان  خبرنامه امیرکبیر

+ تحصن ۱۵۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان در شامگاه روز یک شنبه  خبرنامه امیرکبیر

+ دفتر تحکيم وحدت: هيجده تير ديگری در دانشگاه اميرکبير  خبرنامه امیرکبیر

+ وزارت علوم: دفتر تحکیم غیرقانونی است/ سازمان مجاهدین انقلاب: تحکیم به پایان حیات خود رسیده است  خبرنامه امیرکبیر

+ بیانیه انجمن اسلامی امیرکبیر پیرامون پشتیبانی از دفتر تحکیم وحدت: کسی منتظر اظهار وجود از وزارت خانه ها نبود و پاسخ این بی قانونی را خواهیم داد  خبرنامه امیرکبیر

+ دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در آستانه ی بحران: احضار ۱۰ دانشجو به کمیته انضباطی و ممنوع الورود شدن ۳ دانشجو  خبرنامه امیرکبیر

+ دفتر تحکیم وحدت: اطلاعیه هیئت نظارت مغایر اصول متعدد آیین نامه تشکل های دانشجویی و فاقد وجاهت قانونی است  خبرنامه امیرکبیر

+ دکتر رهایی رئیس دانشگاه امیرکبیر خواستار اخراج مجید توکلی و احمد قصابان از پلی تکنیک شد  خبرنامه امیرکبیر

+ بیانیه دفتر تحکیم وحدت در محکومیت برخوردهای گسترده اخیر با دانشجویان و دانشگاهیان: دولت تصمیم به حذف فعالیت های منتقدانه از سطح دانشگاه ها گرفته است  خبرنامه امیرکبیر

+ سومین نشست دانشجویان محروم از تحصیل؛ بابک احمدی: محرومیت از تحصیل بزرگترین نقض حقوق بشر دولت نهم است؛ پروین اردلان: ستاره دار کردن روش همیشگی حکومت ها در طرد مخالفان بوده است  خبرنامه امیرکبیر

+ وزیر علوم در مقابل انتقادات پاسخگو باشد و فرافکنی نکند؛ سخنان وزیر در مورد سابقه دفتر تحکیم وحدت کذب محض است  خبرنامه امیرکبیر

+ ۱۰ پرسش انجمن اسلامی دموکراسی خواه دانشگاه تهران از خاتمی: اگر پاسخ شما به این ۱۰ پرسش منفی است نیایید  خبرنامه امیرکبیر

+ تجمع و تریبون آزاد دانشجویان دانشگاه صنعتی نوشیروان بابل به مناسبت ۱۶ آذر  خبرنامه امیرکبیر

+ تجمع بزرگ «دانشگاه فریاد آزادی» با حضور بیش از سه هزار دانشجو برگزار شد  خبرنامه امیرکبیر

+ گزارش برگزاری اولین نشست سراسری دانشجویان محروم از تحصیل  خبرنامه امیرکبیر

+ خودکشی دو دانشجو در حراست دانشگاه های لاهیجان و سیستان و بلوچستان  خبرنامه امیرکبیر

+ دیدار با خانواده های ۳ دانشجوی زندانی پلی تکنیک به مناسبت تحویل سال نو  خبرنامه امیرکبیر

+ برگزاری مراسم تحویل سال ۱۳۸۷ در مقابل زندان اوین  خبرنامه امیرکبیر

+ خانواده دانشجویان در بند سفره هفت سین خود را مقابل زندان اوین پهن می کنند  خبرنامه امیرکبیر

+ احکام سنگین محرومیت از تحصیل برای دانشجویان دانشگاه شیراز  خبرنامه امیرکبیر

+ سخنرانی کروبی در دانشگاه امیرکبیر به صحنه اعتراض شدید به دولت و حمایت از انجمن اسلامی و دانشجویان در بند تبدیل شد، با عکس  خبرنامه امیرکبیر

+ درگیری مردم با نیروی انتظامی در صادقیه؛ ضرب و شتم و دستگیری حداقل پانزده نفر  خبرنامه امیرکبیر

+ گزارش کامل از اتفاقات یکشنبه شب در کوی دانشگاه: ورود گارد ویژه به کوی و ضرب و شتم دانشجویان  خبرنامه امیرکبیر

+ نگرانی نسبت به وضعیت بهرام شجاعی از دانشجویان بازداشتی دانشگاه آزاد  خبرنامه امیرکبیر

+ بیانیه انجمن های اسلامی دانشجویان ۳۷ دانشگاه کشور در اعتراض به موج جدید سرکوب فعالین دانشجو   خبرنامه امیرکبیر

+ احضار گسترده دانشجویان به کمیته های انضباطی و صدور احکام سنگین در آستانه امتحانات پایان ترم  خبرنامه امیرکبیر

+ اعتراض ۱۷ انجمن اسلامی دانشگاه های کشور به حکم حبس دکتر حسام فیروزی  خبرنامه امیرکبیر

+ اعتراض شدید انجمن اسلامی امیرکبیر به گذشت ۶۰ روز از بازداشت علی عزیزی  خبرنامه امیرکبیر

+ عدم پاسخگویی دادگاه انقلاب به خانواده علی عزیزی بر خلاف قرار قبلی  خبرنامه امیرکبیر

+ گزارش کامل از ۴ روز تحصن و اعتصاب غذای دانشجویان در دانشگاه اصفهان، با عکس  خبرنامه امیرکبیر

+ نمایندگان مجلس: سه نفر از دانشجویان در بازداشت می مانند، بقیه طی روزهای آینده آزاد می شوند  خبرنامه امیرکبیر

+ تجمع دانشجویان دانشگاه رجایی در اعتراض به بازداشتهای اخیر؛ همراه با عکس  خبرنامه امیرکبیر

+ تجمع دانشجویان دانشگاه همدان در حمایت از فرشاد دوستی پور، دانشجوی در بند، با عکس  خبرنامه امیرکبیر

+ نمایندگان مجلس به دنبال رای: بررسی برخی از مطالبات «کمپین یک میلیون امضا» در مجلس در آستانه انتخابات  خبرنامه امیرکبیر

+ دستگیری مهدی اللهیاری و پارسا کرمانیان، دو دانشجوی دیگر  خبرنامه امیرکبیر

+ گزارش کامل تجمع «دانشگاه، آخرین سنگر آزادی» به همراه گزارش تصویری  خبرنامه امیرکبیر

+ اعتراض شدید دفتر تحکیم نسبت به شرکت اصلاح طلبان در نشست جعلی تحت نام این تشکل  خبرنامه امیرکبیر

+ دانشجویان دانشگاه آزاد تبریز برای دومین بار طی روزهای اخیر تجمع اعتراضی برگزار کردند  خبرنامه امیرکبیر

+ مراسم بزرگداشت ۱۶ آذر، روز دانشجو، در دانشگاه علوم پزشکی شیراز لغو شد  خبرنامه امیرکبیر

+ دانشجویان دانشگاه آزاد تبریز در تجمعی به دستگیری دانشجویان اعتراض کردند  خبرنامه امیرکبیر

+ تجمع دانشجویان دانشگاه همدان برای سومین روز متوالی  خبرنامه امیرکبیر

+ تجمع و تریبون آزاد در دانشگاه مازندران در اعتراض به تداوم بازداشت دانشجویان  خبرنامه امیرکبیر

+ نشریه دانشجویی روزها به جرم انتشار اخبار مربوط به ۳ دانشجوی پلی تکنیکی دربند، ابهام در تیترها و تشویش اذهان عمومی توقیف شد.  خبرنامه امیرکبیر

+ تجمع دانشجویان دانشکده معدن و متالورژی پلی تکنیک در اعتراض به ادامه بازداشت دانشجویان و ضرب و شتم دانشجویان در اوین  خبرنامه امیرکبیر

+ حمایت انجمن های اسلامی از دانشجویان آذربایجانی  خبرنامه امیرکبیر

+ حمایت از دانشجویان در بند دانشگاه امیرکبیر در دیدار مردمی خاتمی در مشهد  خبرنامه امیرکبیر

+ شست دفتر تحکیم به کار خود پایان داد، عربشاهی: حاکمیت در مقابل دانشجویانی که به بودجه و مجوز نیاز ندارند و از زندان نمی هراسند مجبور به عقب نشینی است  خبرنامه امیرکبیر

+ دیدار دانشجویان دانشگاه امیرکبیر با خانواده علی عزیزی  خبرنامه امیرکبیر

+ برگزاری نشست سراسری دفتر تحکیم وحدت با محوریت همبستگی با دانشجویان در بند  خبرنامه امیرکبیر

+ بیانیه انجمن اسلامی علامه پیرامون برخورد با دانشجویان امضاکننده طومار علیه رییس دانشگاه  خبرنامه امیرکبیر

+ احمدی نژاد بالاخره توانست تحت تدابیر شدید امنیتی حضوری کم حاشیه در دانشگاه داشته باشد، همراه با عکس  خبرنامه امیرکبیر

+ تجمع اعتراضی در دانشگاه اصفهان، همراه با عکس  خبرنامه امیرکبیر

+ دور جدید برخورد و دخالت در حوزه شخصی افراد تحت عنوان «طرح امنیت اجتماعی» آغاز شد، همراه با عکس  خبرنامه امیرکبیر

+ شکایت رئیس دانشگاه امیرکبیر یک دانشجوی دیگر این دانشگاه را به دادگاه کشاند  خبرنامه امیرکبیر

+ بیانیه شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت درباره بازداشت علی عزیزی عضو شورای مرکزی این اتحادیه و سایر دانشجویان  خبرنامه امیرکبیر

+ جزئیات بیشتری از شکنجه دانشجویان توسط فعالان حقوق بشر فاش شد  خبرنامه امیرکبیر

+ علی نیکونسبتی، عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت، بازداشت شد  خبرنامه امیرکبیر

+ پدرام رفعتی، یکی دیگر از دانشجویان دانشگاه امیرکبیر، بازداشت شد  خبرنامه امیرکبیر

+ انجمن های اسلامی ۳۰ دانشگاه سراسر کشور، صدور احکام ناعادلانه برای ۳ دانشجوی در بند پلی تکنیک و ادامه بازداشت دانشجویان را محکوم کردند  خبرنامه امیرکبیر

+ تجمع اعتراضی دستیاران در دانشگاه علوم پزشکی شیراز همراه با عکس  خبرنامه امیرکبیر

+ گزارش کامل تریبون آزاد «ستاره ها در اوین» در دانشگاه امیرکبیر  خبرنامه امیرکبیر

+ همایش مدیران مسئول زیر سایه سنگین اعتراض به بازداشت ۳ دانشجوی پلی تکنیک: ضرب و شتم دانشجویان معترض توسط پلیس  خبرنامه امیرکبیر

+ همایش مدیران مسئول زیر سایه سنگین اعتراض به بازداشت ۳ دانشجوی پلی تکنیک: ضرب و شتم دانشجویان معترض توسط پلیس  خبرنامه امیرکبیر

+ رئیس دانشگاه امیرکبیر از دانشجویان به خاطر فعالیت هایشان در دانشگاه به دادگاه انقلاب شکایت کرد  خبرنامه امیرکبیر

+ گزارشی مستند و تکان دهنده از زوایای پنهان طرح ارتقای امنیت اجتماعی در ایران  خبرنامه امیرکبیر

+ گزارش تصویری ٢، اعتراض به حضور احمدی نژاد در دانشگاه تهران  خبرنامه امیرکبیر

+ دانشگاه صنعتی شاهرود یکشنبه گذشته شاهد تجمع و تریبون آزاد دانشجویی در اعتراض به ...  خبرنامه امیرکبیر

+ بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید   خبرنامه امیرکبیر

+ همزمان با آغاز سال جدید تحصیلی؛ محمود احمدی نژاد دستور بستن فضای دانشگاه ها را صادر کرد  خبرنامه امیرکبیر

+ سال تحصيلي: بگذاريد اين وطن دوباره وطن شود  خبرنامه امیرکبیر



info.ayandeh@gmail.com
©ayandeh.com 1995