تراشه اي به قدرت يك ابررايانه
اگر عضو یکی از شبکههای زیر هستید میتوانید این مطلب را به شبکهی خود ارسال کنید:
[30 Sep 2003]
[ خبرهاي كوتاه]
شركت «IBM » با همكاري محققان دانشگاه تگزاس تراشه پردازنده جديدي توليد مي كند كه با توانايي انجام يك تريليون محاسبه در هر ثانيه به تنهايي كارايي يك ابررايانه را خواهد داشت .
به گزارش سايت اينترنتي «پي سي ورلد»، براي ساخت اين پردازنده كه احتمالاً تا پايان دهه جاري به اتمام خواهد رسيد از فناوري جديدي موسوم به «تريپس » استفاده شده است .
به كمك اين فناوري تراشه مي تواند عمليات محاسبه روي حجم زيادي اطلاعات را به صورت موازي انجام دهد و بنابر اين به جاي انتظار براي پايان يافتن انجام يك سري دستورات به منظور اجراي دستورات جديد، مي تواند آنها را همزمان به انجام رساند.
هدف شركت «IBM » و دانشگاه تگزاس در اين طرح مشترك ، توليد تراشه چهار هسته اي جديد با استفاده از فناوري «تريپس » است . اين پردازنده داراي ۲۵۰ ميليون ترانزيستور است و با سرعتي معادل ۵۰۰ مگاهرتز كار مي كند.
دانشمندان حاضر در اين طرح مشترك سعي مي كنند نشان دهند كه پردازنده ساخته شده با معماري «تريپس » مي تواند به سرعت محاسباتي ۱۰ گيگاهرتز، يعني انجام يك تريليون محاسبه در هر ثانيه ، دست يابد.
ابررايانه هاي امروزي مي توانند در هر ثانيه چندين تريليون محاسبه انجام دهند اما اين ابررايانه ها براي دست يابي به چنين سرعتي از چند صدهزار پردازنده به طور همزمان استفاده مي كنند در حالي كه با فناوري «تريپس »، يك پردازنده خود به تنهايي مي تواند به اين سرعت دست پيدا كند.
دانشمندان دانشگاه تگزاس اميدوارند تا سال ۲۰۰۵ نمونه اوليه اين پردازشگر را توليد كنند و پس از پايان مرحله طراحي ، شركت «IBM » اين پردازنده را به توليد انبوه مي رساند.
پردازنده هاي «چند هسته اي » در آينده براي استفاده در ابررايانه ها و همچنين رايانه هاي مركزي شبكه ها(سرورها) به وفور مورد استفاده قرار خواهد گرفت .
«IBM » پيش از اين نيز يك پردازنده دو هسته اي به نام «پاور ۴» توليد كرده است و شركتهاي «اينتل » و «هيولت پاكارد» نيز در حال طراحي پردازنده هاي چند هسته اي خود هستند.
نسل سوم سگ سوني
شركت سوني نسل سوم سگ رباتيك خود (Aibo) را معرفي نمود. اين سگ سريعتر و باهوش تر از انواع پيشين خود بوده و گوش هايش بيشتر تكان مي خورد.
بخش تفريحات رباتيك اين شركت در آمريكا هفته گذشته اعلام نمود كه ERS-7 مدل جديد Aibo، نسبت به پيام هاي صوتي و لمسي حساس تر بوده و واكنش آن به اينگونه پيام ها از مدل هاي پيشين بيشتر است.
حسگرهاي جديد و بهينه شده مادون قرمز اين ربات به آن كمك مي كند تا از موانع، لبه ها و ديوارها دوري كند. سگ ديجيتال جديد سوني از يك پردازنده مركزي (CPU) سريع تر نسبت به مدل هاي پيشين بهره مي برد. دوربين آن وضوح تصويري بيشتري داشته و حافظه اش تقريباً دو برابر سگ هاي قبلي سوني مي باشد.
از زماني كه شركت سوني در سال ۱۹۹۹ سگ رباتيك خود را معرفي نمود، تا به امروز به صورت پيوسته به عملكردها و خصوصيات جديد آن افزوده شده است. به عنوان نمونه در همين ماه مه گذشته سوني نرم افزار چشمان Aibo را معرفي كرد كه به سگ ديجيتال اين امكان را مي دهد كه ضمن گرفتن عكس آن را به صورت پست الكترونيك ارسال كند.
ERS-7 قادر به تشخيص ۱۸۰ فرمان صوتي مي باشد و توسط الگوريتم بينايي و تشخيص تصوير خود مي توانند در مواقع لازم به سوي شارژرش حركت نموده و باتري خود را شارژ نمايد. اين سگ همچنين از يك صورت نوراني برخوردار است. پانل صورت از يك سري LED بهره مي برد كه به سگ اجازه مي دهد تا احساسات خود و وضعيت فعلي اش را بهتر بيان كند.
نسل جديد Aibo را مي توان به نوعي حاصل پيشرفت عظيم صورت گرفته در زمينه سخت افزار و نرم افزار رباتيك دانست.
اين مدل جديد كه با كارت حافظه ۳۲ مگابايت، شارژر و شبكه بي سيم LAN عرضه خواهد شد تا ماه نوامبر به فروشگاه ها خواهد رسيد و قيمت آن حدود ۱۶۰۰ دلار تخمين زده شده است.
صاحبان اين سگ ها مي توانند با دريافت نسخه هاي ارتقاء داده شده نرم افزار مخصوص آنها به صورت مداوم مغز حيواناتشان را ارتقاء دهند.
Dell به بازار لوازم الكترونيكي وارد خواهد شد
انتظار مي رود كه در سال جاري ميلادي شركت Dell با معرفي خط توليد تلويزيون هاي LCD خود وارد بازي مصرفي دستگاه هاي الكترونيك شود.
اين شركت قصد دارد تا با همكاري شركت هاي كره اي و تايواني با تجربه در اين امر، تلويزيون هاي LCD ساخت خود را وارد بازار نمايد. اين شركت پايان سال جاري ميلادي را به عنوان زمان احتمالي ورود تلويزيون هاي ساخت خود به بازار اعلام نموده است. بازار دستگاه هاي الكترونيك خانگي مي تواند به عنوان يك پشتوانه براي بازار اصلي اين شركت كه سخت افزار رايانه ها مي باشد، به شمار آيد و Dell قصد دارد تا با مطرح شدن در اين بازار اين پشتوانه را هرچه محكمتر در اختيار داشته باشد.
سخنگوي شركت Dell از دادن توضيحات بيشتر در مورد تلويزيون هاي LCD ساخت اين شركت خودداري نمود و تنها خاطرنشان كرد كه پيش از اين رئيس شركت Dell در پايان سه ماهه دوم و در جمع سهامداران، اين تلويزيون ها را به عنوان يكي از محصولات آينده Dell معرفي نموده بود.
در حال حاضر نيز شركت Dell تلويزيون هاي LCD را در وب سايت خود به فروش مي رساند. البته اين دستگاه ها ساخت شركت هايي چون Planar و Viewsonic است. شركت Dell اولين شركت رايانه اي نيست كه به سوي بازار دستگاه هاي الكترونيك كشيده شده است. رقيب ديرينه اين شركت Gateway، پيش از Dell وارد اين بازار شده و در بهار امسال خبر از محصولات جديدي چون دستگاه هاي بازي و سينماي خانگي داده است.
Gateway اخيراً دو تلويزيون جديد پلاسما را معرفي كرده است و قصد دارد تا خط توليد تلويزيون هاي صفحه تخت خود را نيز بهبود بخشد.
به نظر مي رسد شركت هاي سازنده رايانه هاي شخصي بازار دستگاه هاي الكترونيكي را بازاري نزديك به بازار اصلي خود و پرجاذبه يافته اند و بايد در آينده شاهد حضور چشمگيرتر آنها در اين بازار باشيم.
مايكروسافت دبيرستان مي سازد
مايكروسافت قصد دارد تا با همكاري اداره آموزش فيلادلفيا دبيرستان جديدي بسازد كه به آخرين فناوري هاي دنياي محاسبات و رايانه ها مجهز باشد.
از سوي هر دوي اين شركاء اعلام شده است كه دبيرستاني كه طي اين همكاري ساخته خواهد شد، فناوري را تقريباً در تمامي عمليات خود چاشني خواهد داشت.
اداره آموزش با سرمايه گذاري ۴۶ ميليون دلاري خود بخشي از هزينه هاي اين پروژه مشترك را خواهد پوشاند و مايكروسافت نيز در قالب يك عمل خيريه نرم افزار، سرويس هاي حرفه اي و نيروي متخصص لازم را براي انجام اين پروژه تخصيص مي دهد. اين دبيرستان كه هنوز نامي برايش درنظر گرفته نشده است بخشي از استراتژي اداره آموزش براي فراهم آوردن امكان حمايت مالي شركت هاي خصوصي و دانشگاه ها از اين گونه طرح ها به شمار مي آيد.
مايكروسافت وظيفه تأمين فناوري هاي نوين لازم نظير كارت هاي گزارش الكترونيك و ابزارهاي لازم براي دانش آموزان خاص و يا با معلوليت را برعهده خواهد داشت.
دانش آموزان سراسر شهر مي توانند به اين دبيرستان وارد شوند و عملكرد تحصيلي قبلي آن ها هيچ تأثيري در ورودشان نخواهد داشت.
انتظار مي رود اين دبيرستان در سال ۲۰۰۶ كار خود را آغاز نمايد و در آن زمان حدود ۷۰۰ دانش آموز را در خود جاي دهد. سيستم آموزشي اين دبيرستان طوري خواهد بود كه از شعار «تحصيل هر زمان، هر مكان» پيروي خواهد نمود.
فناوري همچنين وظايفي چون حضور و غياب، سفارش غذا، تأمين نيازهاي مدرسه، سيستم آموزش معلمان و پي گيري پيشرفت دانش آموزان را تحت كنترل خود خواهد داشت. به منظور افتتاح مدرسه در تاريخ مقرر،مايكروسافت و اداره آموزش قصد دارند تا يك كميته مشترك تشكيل دهند و سرپرستي آن را يك آرشيتكت فناوري از مايكروسافت به صورت تمام وقت به عهده گيرد. مقامات اداره آموزش پشتيباني كامل خود از اين طرح پنج ساله با سرمايه اي ۶۹۷ ميليون دلاري را اعلام نموده است.
ژاپن مركز فناوري هاي نوين تلفن هاي همراه
از نظر ابداعات و فنا وري هاي جديد تلفن هاي همراه كشور ژاپن رتبه نخست را در دنيا به خود اختصاص داده است و شايد به نوعي اين كشور متصل ترين كشور دنيا به شمار آيد.
توكيو امروزه به عنوان مركز فناوري هاي تلفن همراه به شمار مي آيد و شايد بتوان گفت كه ژاپني ها همانند دوقلوهاي به هم چسبيده به تلفن هاي همراهشان چسبيده اند و نمي توان آنها را از هم جدا كرد.
فرهنگ زندگي در حركت و استفاده از تلفن هاي همراه چنان در ژاپن جا افتاده است كه حتي در شهرهاي آن ايستگاههاي شارژ باتري تلفن همراه وجود دارد كه به باتري هاي از نفس افتاده جان تازه مي بخشند.
پنج سال پيش درست زماني كه مابقي دنيا هنوز در حال كشمكش با تماس هاي تلفن صوتي معمولي بود، ژاپني ها سرويس هاي ديتاي جديدي نظير imode را معرفي نمودند.
اين سرويس كه يكي از اولين سرويس هاي ديتا روي تلفن همراه به شمار مي آيد توسط شركت پيشرو NTT DoCoMo ابداع گرديده است.
اكنون نزديك دو سال است كه فناوري نوين نسل سوم تلفن هاي همراه در خيابانهاي توكيو جنبه روزمره پيدا كرده است و يك فناوري عادي به شمار مي آيد.
تاكومي سوزوكي از شركت NTT مي گويد: « ما اميدواريم كه توسط ۳G خود، موفقيت هاي زيادي به دست آوريم و با نگاه به آينده و توسعه ابزارهاي قوي تر و سريعتر برقراري ارتباطات تلفن هاي همراه سعي در راضي نگاه داشتن كاربران اين دستگاه ها خواهيم داشت.»
معايب ابتدايي گوشي هاي نسل سوم نيز اخيراً كاملاً رفع شده است و اين دستگاه ها سريعتر، سبك تر و كم مصرف تر شده اند.
پديده جديدي كه اكنون سبب دلمشغولي ژاپني ها شده است تلفن هاي همراه دوربين است. با رواج اين دستگاه ها در ژاپن اكنون بازار ساير كشورها نيز شاهد حضور تلفن هاي همراه از اين نوع مي باشد. تلفن هاي همراه دوربين داري كه اكنون ژاپني ها به صورت فراگيري از آن استفاده مي كنند در آينده در ساير كشورهاي دنيا نيز عموميت خواهند يافت.
علاوه بر تلفن هاي دوربين دار، پيشرفت در ساير بخش ها نيز در حال انجام است. از جمله اين پيشرفت ها مي توان به قويتر گشتن و پيچيده تر شدن بازي هاي تلفن همراه اشاره نمود.
به تازگي ساعتهاي مچي جديدي در ژاپن با قابليت هاي تلفن همراه، پست الكترونيك و اينترنت عرضه شده اند كه بيشتر شبيه تجهيزات پيشرفته فيلم هاي جيمز باند مي باشند. به فاصله چندي پس از ورود اين ساعت ها به بازار در ماده جولاي، اثري از آنها باقي نماند.
Mad Hatterسيستم عامل جديد سان
شركت سان هفته گذشته اعلام نمود كه قصد دارد تا با همكاري شركتReal Networks نرم افزار پخش چند رسانه اي اين شركت (RealOne) را بر روي رايانه هاي روميزي بر پايه لينوكس خود نصب كند.
سان در حال توسعه يك سيستم عامل بر اساس يونيكس است كه پروژه Mad Hatter ناميده مي شود. قرارداد اين شركت با Real Networks به كاربران اين رايانه ها اجازه خواهد داد كه صدا و تصوير را با كيفيت مناسب بر روي رايانه خود داشته باشند.
سان قصد دارد تا با راه اندازي سيستم عامل Mad Hatter به جنگ با سيستم عامل ويندوز شركت مايكروسافت برود. اكنون بيش از ۹۵ درصد از رايانه هاي دنيا از سيستم عامل ويندوز مايكروسافت استفاده مي كنند و سان مي خواهد سيستم عامل جديد خود را به عنوان يك جايگزين مناسب معرفي نمايد.
لينوكس بر خلاف سيستم عامل ويندوز و سولاريس شركت سان يك سيستم عامل كد باز است كه كاربر مي تواند آن را تغيير داده و مطابق با ميل خود بهينه كند. سان و مايكروسافت رقابت بسيار سختي با لينوكس در بازار سرورها دارند. سرورها در شبكه هاي رايانه اي، ميزباني سايت ها و ذخيره سازي بانك هاي اطلاعاتي و... به كار مي روند.
Real Networks هم با نرم افزار چند رسانه ايRealOne خود در زمينه پخش موسيقي و فيلم با مايكروسافت در حال رقابت است. اين شركت استانداردهاي نرم افزارش را طوري توسعه داده است كه با اكثر سيستم هاي عامل از جمله لينوكس سازگار باشد.
يكي از مديران شركت سان معتقد است كه كاربران براي ارتقاء نسخه هاي پيشين سيستم عامل ويندوز خود به دنبال يك سيستم عامل ارزانتر خواهند بود كه Mad Hatter گزينه اي مناسب محسوب مي شود.قيمت بسيار پايين تر اين سيستم عامل مي تواند كاربران را به استفاده از آن و كنار گذاشتن ويندوز تشويق نمايد.
--------------------------------------------------------------------------------
ارسال ويروس براي توني بلر
مخالفان سياستهاي «توني بلر» نخست وزير انگليس با ارسال يك نوع ويروس رايانه اي ، وي را مورد سرزنش قرار داده اند.
اين ويروس كرم مانند رايانه اي كه «كوارترز» نام دارد، از طريق پيامهاي پست الكترونيكي براي بلر ارسال شده و سايت رسمي اينترنتي وي را هدف قرار داده است .
به گزارش شبكه خبري «بي .بي .سي »، كرم كوارترز كه فقط بر رايانه هايي با سيستم ويندوز اثر مي گذارد، در قالب يك نامه الكترونيك با عنوان «آقاي بلر مشكل را حل كن» براي وي ارسال شده است .
در اين پيام نوشته شده است : توني بلر عزيز، چرا ماليات ما را صرف مهاجران غيرقانوني مي كني ؟ چرا نگراني خود را در مورد كشورهاي ديگر خاتمه نمي دهي و به خود ما فكر نمي كني ؟ به اين موضوعات فكر كن زيرا پست تو به همين مسايل بستگي دارد، ما ديگر خسته شده ايم .
متخصصان برنامه هاي ضد ويروسي گفته اند، خطر اين كرم بسيار كم است زيرا تنها بر چند رايانه اثر گذاشته است .
گفته شده ، ممكن است اين كرم اينترنتي بر وب سايت دفتر نخست وزيري انگليس نيز اثر بگذارد ولي اين دفتر تاكنون توضيحي در اين مورد نداده است .
بي .بي .سي از قول «گراهام كلولي » مشاور فني مؤسسه ضد ويروسي «سوفوس »، دراين مورد نوشت : توني بلر به اندازه كافي به خاطر تعويض مشاور رسانه اي و دادگاه هاتون مشكل دارد و ديگر لازم نيست با يك ويروس اينترنتي مزاحم وي بشوند.
طرح آزمايشي تشخيص چهره در فرودگاههاي آمريكا شكست خورد
طرح آزمايشي تجهيزات تشخيص چهره افراد مظنون در فرودگاههاي آمريكا با شكست روبرو شده است.
به نوشته روزنامه USA Today در اينترنت طرح آزمايشي استفاده از يك نوع فناوري پيشرفته براي شناسايي چهره تروريست ها از طريق ويژگي هاي ظاهري آنها در فرودگاههاي آمريكا با شكست روبرو شده است.
به نوشته اين روزنامه سال گذشته دو سيستم تشخيص چهره در فرودگاه لوگان بوستون ۹۶ مرتبه از شناسايي داوطلباني كه نقش تروريست هاي احتمالي را ايفا كردند بازمانده و۱۵۳ مرتبه نيز عملكرد اين دو سيستم با موفقيت همراه بود.
به اعتقاد كارشناسان تعداد دفعاتي كه سيستم فوق با موفقيت عمل نكرده بيش از حد بوده است. فرودگاه لوگان جايي است كه ده تن از ۱۹ هواپيماربايان حوادث ۱۱ سپتامبر در آن تردد داشته اند.
دستگاهاي شناسايي چهره،صورت افراد عبوري را با تصاويري كه در رايانه ها ذخيره شده تطبيق مي دهد و سپس ارتباط بين ويژ گي هاي اجزاي چهره فرد و تصاوير ذخيره شده با استفاده از يك فرمول رياضي تحليل مي شود.
در طرح آزمايشي فرودگاه بوستون عكس هاي ۴۰ تن از كاركنان فرودگاه به حافظه رايانه داده شده است و سپس اين افراد از مقابل دوربين هاي ويژه عبور كرده اند اما سيستم نتوانسته در بسياري از موارد چهره ها را شناسايي كند.
اولين تلفن همراه نسل سوم ساخت سوني اريكسون
سوني اريكسون قصد دارد تا در ژانويه سال آينده ميلادي اولين تلفن همراه نسل سوم خود را كه مي تواند در ويدئو كنفرانس استفاده شود به بازار عرضه كند.
اين تلفن همراه كه Z1010 نام دارد مراحل آزمايشي پاياني خود رامي گذراند. Z1010 بر روي سيستم هاي مخابراتي UMTS)3G) و يا شبكه هاي GSM قابل استفاده است. اين تلفن داراي دو صفحه نمايشگر بوده و دو دوربين دارد. علاوه بر كنفرانس تصويري، Z1010 از پيام هاي چند رسانه اي MMS، پست الكترونيك و Bluetooth نيز پشتيباني مي كند.
حضور اين گوشي نسل سوم جديد، سبب بهبود وضعيت فناوري۳G خواهد شد كه از كمبود گوشي هاي مناسب رنج مي برد. ماه گذشته نيز شركت موتورولا تلفن نسل سوم خود يعني A920 را معرفي نمود.
دولت انگليس تمامي خودروهاي اين كشور را با سيستم رايانه اي كنترل مي كند
دولت انگليس طرحي را در دست بررسي دارد كه در صورت اجرا قادر خواهد بود تمامي خودروهاي اين كشور را از طريق يك سيستم رايانه اي در هر زمان و مكان كنترل كند.
اين طرح كه «جاسوس در داشبورد» يا «خبرچين » نام دارد قرار است از سال ۲۰۰۷ به اجرا گذاشته شود.
براساس اين طرح ، جاسازي يك تراشه كوچك (ميكروچيپ ) پليس را قادر خواهدساخت تا از طريق رايانه موقعيت تمامي خودروهاي در حال حركت يا پارك شده را مشخص كند. هدف از بررسي و اجراي چنين طرحي مقابله با جرايم مرتبط با خودروها ازجمله نقض قوانين راهنمايي و رانندگي از سوي رانندگان ذكر شده است . براساس آمارهاي رسمي ، ۲۶ درصد از جرايمي كه در انگليس صورت مي گيرد به نوعي مرتبط با خودرو است .
مقابله با بخشي از رفتارهاي خلاف مقررات راهنمايي و رانندگي در انگليس هم اكنون نيز مكانيزه است . مهمترين ابزار مورد استفاده در اين زمينه هم اكنون دوربين هايي است كه در تمامي خيابانهاي شهري و جاده اي اين كشور نصب شده و سرعت خودروها را ثبت مي كند.
هفته نامه «ساندي تايمز» و روزنامه «سان » كه در تازه ترين شماره خود از وجود چنين طرحي خبر داده اند، نوشته اند براساس طرح جديد دولت ، تمامي سازندگان خودرو ملزم خواهند شد تا تراشه هاي كوچك موردنظر را در خودروهاي جديدي كه توليد مي كنند، جاسازي كنند. اين تراشه ها در خودروهاي قديمي نيز هنگام دريافت گواهي معاينه فني سالانه كار گذاشته خواهد شد.
ميكروچيپ هاي كار گذاشته شده در خودروها اين امكان را به پليس مي دهد تا رفتارهاي خلاف قانون رانندگان از قبيل داشتن سرعت غيرمجاز، پارك كردن در مكانهاي ممنوع ، عبور از چراغ قرمز، حركت در باند ويژه اتوبوسها و نقض ساير قوانين راهنمايي و رانندگي را ثبت كرده و به استناد آن براي صاحبان خودرو برگ جريمه ارسال نمايد.
ارتكاب اينگونه تخلفات از سوي رانندگان وسايل نقليه به صورت خودكار در رايانه هايي كه در اختيار پليس قرار دارد ، ثبت خواهد شد. اين تراشه ها همچنين پليس را قادر خواهد كرد تا در اسرع وقت موقعيت خودروهاي سرقتي را شناسايي كرده و نسبت به دستگيري سارق اقدام نمايد.
افزايش كاربران اينترنت در امارات
بررسي يك گروه تحقيقات الكترونيك در امارات نشان مي دهد كه افزايش كاربران اينترنت در اين كشور تا سال ۲۰۰۵ ميلادي به بالاترين سطح خود در ميان كشورهاي شوراي همكاري خليج فارس (۳۸ درصد) خواهد رسيد.
گزارش گروه تحقيقات الكترونيكي مدار حاكي است : شمار كاربران اينترنت تا سال مذكور در امارات به يك ميليون و ۳۴۶ هزار نفر افزايش خواهد يافت .
در ابتداي سال جاري وزير ارتباطات امارات اعلام كرد: اين كشور با بيش از يك ميليون كاربر اينترنت رتبه نوزدهم جهان در استفاده از شبكه جهاني ارتباطات را دارد.
توسعه نفوذ اينترنت يكي از اهداف اقتصادي در امارات بويژه در دبي اعلام شده است . مسئولان دبي در چند سال اخير در پروژه بلند مدتي تحت عنوان «اينترنت براي همه » و «دولت الكترونيكي » برنامه هاي مختلفي را براي گسترش نفوذ شبكه جهاني اطلاعات پيگيري كرده اند.كارشناسان ارتباطات انتظار دارند با افزايش تعداد كاربراني كه از اينترنت در امارات استفاده مي كنند، نفوذ رايانه نيز در اين كشور افزايش يابد. براساس آمار «گروه تحقيقاتي مدار» اكنون ضريب نفوذ استفاده از رايانه در امارات ۱۵ درصد است كه اين كشور از اين نظر پس از بحرين جايگاه دوم را در ميان شش كشور شوراي همكاري خليج فارس دارا است .جمعيت امارات عربي متحده تا پايان سال گذشته ميلادي ۷/۳ ميليون نفر برآورد شده است .
خبرهاي كوتاه
ژاپن با همكاري چين و كره سيستم عامل خواهد ساخت
ژاپن اميدوار است با همكاري چين و كره جنوبي يك نرم افزار رايانه اي جديد بسازد.
به نوشته روزنامه ژاپن تايمز در اينترنت هدف از اين طرح كاستن وابستگي اقتصاد آسيا به سيستم عامل ويندوز شركت مايكروسافت است. يكي از مقامات دولتي ژاپن با اعلام اين مطلب گفت اين نرم افزار جديد براي سرورهاي رايانه اي ودستگاه هايي از قبيل نسل بعدي تلفن هاي همراه طراحي و ساخته خواهد شد كه از قابليت اتصال به اينترنت برخوردارند. به نوشته اين روزنامه حمله اخير كرم هاي رايانه اي به سيستم ويندوز دفاتردولتي و شركت هاي مهم را بر آن داشت كه در وابستگي شديد خود به اين سيستم تجديد نظر كنند.
ژاپن مطالعاتي را بر روي سيستم هاي عامل با همكاري آمريكا و كشورهاي اروپايي انجام داده است اما قبلاً با چين و كره جنوبي هيچ گونه همكاري در اين زمينه نداشته است.
مرجع كامل PLC
اين كتاب نوشته مهندس فربد قابوسي بوده و توسط انتشارات نشر آفرنگ در تيراژ ۳۳۰۰ نسخه به چاپ رسيده است.
كتاب مذكور به آزمايش جامع مطالبي چون ساختار و عملكرد كنترل كننده هاي منطقي برنامه پذير (PLC)، نرم افزار و سخت افزار PLC، برنامه نويسي در محيط Step5 و PLCهاي زيمنس، برنامه نويسي در محيط Graph5 و ايجاد و رفع اشكال برنامه ها مي پردازد. CD همراه كتاب شامل مواردي چون: بسته نرم افزاري Step5 براي ويندوز، پاسخ تمرينات موجود در كتاب، مثال ها و برنامه هاي كاربردي و نسخه الكترونيكي كتاب مي باشد.
ساخت نوعي باطري جديد
شركتي در آمريكا باطري جديدي را توليد كرده است كه ۴ برابر باطري هاي معمولي انرژي برق توليد مي كند.
به گزارش شماره امروز روزنامه الشرق الاوسط در اينترنت ، استيون تانگ رئيس شركت ميلينيوم سل گفت: انرژي اين باطري ها از پودر طبيعي بوراكس تامين مي شود.
بوراكس ماده اي شيميايي است كه از تركيب سديم، بور، هيدروژن و اكسيژن تهيه مي شود و در شوينده ها كاربرد دارد.
تانگ گفت : از اين باطريها كه به اندازه باطريهاي كوچك معمولي هستند در تلفن همراه و رايانه هاي قابل حمل مي توان استفاده كرد و انرژي ۱۲ ساعت تماس مداوم با تلفن همراه را تامين مي كنند.
وي افزود: اين باطري ها داراي يك سوم پودر بوراكس و دوسوم آب و مناسب با محيط زيست هستند.
وي خاطرنشان كرد: تقاضا براي اين نوع از باطري سالانه ۳۰ تا ۵۰ درصد در حال افزايش است و نمونه هاي بزرگتر اين باطري در خودرو قابل استفاده است .
آموزش جامع LabViewٍ، زبان برنامه نويسي گرافيكي
اين كتاب نوشته مهندس فربد قابوسي بوده و توسط انتشارات نشر آفرنگ در تيراژ ۳۳۰۰ نسخه به چاپ رسيده است.
كتاب مذكور در پانزده فصل به آموزش جامع مطالبي چون: محيط برنامه نويسي LabView، استفاده از المان هاي برنامه نويسي، روش ايجاد و اشكال زدايي برنامه، استفاده از برنامه هاي كاربردي و اعمال تغيير در آنها، به كارگيري LabView در اتوماسيون صنعتي و كاربردهاي DAQ و زيباسازي محيط برنامه نويسي و ايجاد المان هاي سفارشي مي پردازد. CDهمراه كتاب شامل مواردي چون: بسته نرم افزاري LabView5 ، مثال ها و برنامه هاي كاربردي، آموزش صوتي و تصويري اين نرم افزار، پاسخ تمرينات كتاب، نسخه الكترونيكي كتاب و بالغ بر ۲ هزار صفحه متن الكترونيكي در مورد نرم افزار LabView و قابليت هاي آن مي باشد.
موفقيت ديگري براي AMD
AMDبا پردازنده هاي Opteron خود در حال كسب يك موفقيت ديگر است. دانشگاه يوتا قصد دارد تا ابررايانه اي بر پايه اين تراشه هاي ساخت AMD، بسازد.
اين سيستم كه ماه آينده آماده خواهد شد، از ۱۰۰ تراشه Opteron بهره مي برد و هزينه ساخت آن ۲ ميليون دلار است. نام ابررايانه مذكور Arches درنظر گرفته شده است.
اين حداقل سومين ابررايانه مهمي به شمار مي رود كه با استفاده از تراشه هاي Opteron شركت AMD ساخته خواهد شد و موفقيت ديگري براي اين شركت به حساب مي آيد.
سيا وآموزش جاسوسي به كودكان
آژانس اطلاعات مركزي آمريكا(سيا)، به منظور آموزش فنون جاسوسي اقدام به راه اندازي پايگاهي ويژه بر روي اينترنت براي كودكان و نوجوانان كرده است .
به گزارش خبرگزاري آلمان از واشنگتن ، كودكان مي توانند با استفاده از اين پايگاه اينترنتي وارد دنياي جاسوسي سيا شوند و بياموزند كه چگونه يك جاسوس خوب مي تواند به عمليات در هر نقطه از جهان دست بزند و بدون شتابزدگي وارد عمل شود.
در اين پايگاه اينترنتي همچنين ضمن تشريح ساختار و تاريخچه تشكيل سيا، درباره نحوه دگرگوني و تحول عمليات جاسوسي طي دهه هاي گذشته و چگونگي عمليات و تجهيزات مورد استفاده جاسوسان توضيحاتي داده شده است .
مطلبهای دیگر از همین نویسنده در سایت آیندهنگری: