سلام دوستان عزیز سایت آینده
اینجانب ناصر شجاعی پژوهشگر آثار باستانی می باشم و در شهری باستانی به نام کرمان زندگی می کنم. کرمان مرکز استانی در جنوب شرق ایران واقع شده است. کشفیات باستانی بزرگی در دهه های اخیر در این استان رخ داده است, از جمله آثار باستانی کشف شده در جیرفت, میمند, بم, شهداد, و غیره می باشد. قدمت این آثار بین 4 تا 12 هزار سال تاریخ گزاری شده است.
شرح اکتشافات توسط بنده در کرمان: در حومه شهر کرمان قبرستانی وجود داد که هم جوار کوه های شرقی کرمان می باشد و نام باستانی آن شیوشگان می باشد, اثر سنگی دست کند عظیمی در دل صخره های آن حک شده است. بنده از 10 سال قبل دست کند مذکور را مورد کنکاش قرار دادم و با سایر دست کندهای مشابه در ایران مورد مقایسه قرار دادم. این دست کند بزرگتر از یک زمین فوتبال می باشد و در صخره روبرویی هم آثار ظریف تری وجود دارد که به صورت نقش برجسته صخراه ایی و دست کند نمایان می باشد. بنده مطالعاتم را در حوزه های میدانی, مکتوب و سایر منابع به انجام رساندم. این آثار بسیار رمزگونه بنا شده اند و جهت رمزگشایی این آثار باستانی از اساتید حوزه های باستان شناسی, ادبیات کهن ایرانی, نجوم, استوره شناسی, زمین شناسی, هنر (انیمیشن, گرافیک, نقاشی, مجسمه سازی) ریاضی, معماری, فلسفه سود بردم, و توانستم که راز بزرگی که در ورای سازه نیم گنبدی, وجود دارد رمز گشایی کنم. این سایه که از هاله تقدس گونه ایی از سایه تشکیل شده است نشانگر تمدن پیشرفته ایی از یک قوم هوشمند در عصر باستان را گواهی می دهد. طبق نظریه برخی کارشناسان قدمت این آثار مربوط به 12 هزار سال قبل تخمین زده می شود. این تصویر سایه ایی در دو موسم از سال در وسط ظهر کامل می شود و مانند یک ساعت آفتابی کاملا دقیق عمل می کند. این یافته را با سال ها وقت و گرفتن هزاران عکس که در طی فصل های مختلف از ایام از سال, و در طی طول یک روز که از این اثر گرفته ام, دریافتم. کامل شدن نیم رخ سایه ای از یک انسان بزرگ در تاریخ در زمانی صورت می گیرد که طول شب و روز با هم برابر است و به نوعی با عدالت طبیعت برخوردار هستیم. در زمانی که گرما و سرما هم در اعتدال می باشد, و در داخل سنگ, تاج عظیم شکل می یابد. ایرانیان از هزاران سال قبل در این دو موسم از سال بزرگترین جشن های آیینی خود را برپا می کنند, و در تقویم خورشیدی خود منظور کرده اند. یعنی همان جشن تحویل سال نوروز و جشن مهرگان که هم زمان با تکمیل این سایه برپا می گردد. این هاله تقدس انسانی که به نظر می رسد با توجه به حجم و پیچیدگی آن در مرکز یک تمدن آیینی بزرگ واقع شده است. با بررسی های بیشتر و نطریه برخی از کارشناسان, این دست کند دریافتم که به گونه ایی هدفدار طراحی و ساخته شده است که به گفته کارشناسان به آیین مهر یا میتراییسم تعلق دارد. اغلب آثار مربوط به کیش مهر را در هم جواری این دست کند یافتم, که در یک مقاله و کتاب گردآوری کرده ام و مراحل تکمیلی را پشت سر می گذراند. به نظر می رسد که در این سنگ نگاره, یک بت از سایه انسان نما می باشد که در تاق نمای صخره ایی شکل می یابد, پرستشگاهی بزرگ در پایتخت کشوری باستانی بوده است, و رازهای بی شماری را در دل خود حفظ کرده و می بایست با نظریات کارشناسان حوزه های مختلف تکمیل گردد. این آثار مانند کوه عظیم یخی می باشد که بخش اعظم آن در زیر آب وجود دارد و به انتظار کشف شدن به سر می برد.
نتیجه گیری از محتوای این آثار: به نظر می رسد که در تاریخچه پیدایش بسیاری از هنرها و علوم مدرن بسیاری بایستی تجدید صورت گیرد. علوم و هنرهایی چون هندسه, ریاضی, گرافیک, نجوم, گاهشماری, انیمیشن و ... غیره.
متاسفانه اکثر سایت ها و خبرگزاری ها با بی تفاوتی چنان کشف بزرگی را واپس زدند, البته چند روزنامه محلی چاپ کردند, اما من نمی دانم خبرنگارانی که به تاریخشان این همه بی تفاوت هستند چه باید گفت? 10 سال تلاش شبانه و روزی انجام دادم که نتیجه اش این همه بی مهری بود. بعد از تحقیق فراوان از برخی از سایت ها ایران را دریافتم که سایت آینده سایت زبان مردم است. امیدوارم شما خبر را به اطلاع عموم ایرانیان برسانید تمام ایرانیان را در سراسر جهان خوشحال بفرمایید و این عیدی من به تمام مردم ایران است.
با تشکر ناصر شجاعی