«وضعيت سلامتی عبدالله مومنی نامشخص است»
اگر عضو یکی از شبکههای زیر هستید میتوانید این مطلب را به شبکهی خود ارسال کنید:
[27 Jan 2012]
[ فرین عاصمی]
وبسايت ادوار نيوز، ارگان خبری سازمان دانش آموختگان ايران، ادوار تحکيم وحدت، گزارش داده که عبدالله مومنی، سخنگوی اين سازمان از روز دوشنبه گذشته در پی بيماری به بهداری زندان اوين منتقل شده و خبری از او در دست نيست.
محمد صادقی، عضو شورای مرکزی ادوار تحکيم در گفت و گو با راديو فردا در اين باره می گويد:« همانطور که در خبرها بود و بنا بر گفته های خانواده آقای مومنی و بنا بر گفته زندانيان سياسی به خانواده هايشان، روز دوشنبه آقای مومنی در محل سالن ملاقات حاضر نمی شود و به گفته هم سلولی هايش به دليل دل درد شديدی که داشت به بهداری زندان اوين منتقل شد اما رد آنجا با برخورد بد مسئولان مواجه شد و برای همين بهداری را ترک کرد.»
فاطمه آدينه وند، همسر عبدالله مومنی به سايت ادوار نيوز گفته که هيچ خبری از وضعيت جسمی همسرش ندارد و از اين بابت نگران است.
محمد صادقی می گويد خبرها حکايت از انتقال دوباره عبدالله مومنی به بهداری اوين دارد و می افزايد:« از عبدالله مومنی پس از انتقال دوباره به بهداری اوين خبری نيست و چون تلفن های زندان اوين قطع است و زندانی ها امکان تماس تلفنی با بيرون را ندارند، هيچکس خبری از او ندارد. خانواده و دوستان آقای مومنی در نگرانی بسر می برند و بايد منتظر بمانند تا روز دوشنبه آينده در سالن ملاقات زندان از او خبری بگيرند. خانواده آقای مومنی هم گفته اند که در اين مدت تماسی از سوی او صورت نگرفته و هم بندی های او احتمال می دهند که به بيمارستان منتقل شده باشد. اين بی خبری بر شدت نگرانی ها افزوده است.»
پيش از اين هم بيماری زندانيان سياسی موجب نگرانی خانواده ها و هم بندی های آنها شده است. محمد صادقی سپس به هدی صابر، از فعالان ملی- مذهبی که در اعتراض به وقايع منجر به درگذشت هاله سحابی در زندان اعتصاب غذا کرده بود و به دليل وخامت حالش درگذشت اشاره می کند و می گويد:« وخامت حال زندانيان سياسی پيش از اين هم بوده. ما پيش از اين هم بارها شاهد رفتار نامناسب مسوولان بهداری زندان اوين با زندانيان بوده ايم و تلخ ترين آن مربوط به هدی صابر است که وقتی به دنبال اعتصاب غذا به بهداری زندان اوين منتقل شده بود، با برخورد بسيار زننده مسئولان بهداری مواجه شده و به سلول خود باز می گردد که در نهايت اين وضعيت به شهادت او منجر می شود.»
عبدالله مومنی، رييس شورای مرکزی و سخنگوی سازمان ادوار تحکيم وحدت روز ۳۰ خرداد ۱۳۸۸ در ستاد شهروند آزاد متعلق به حاميان مهدی کروبی با خشونت و ضرب و شتم دستگير شد. او نزديک به ۱۰۰ روز را در سلول انفرادی و تحت بازجويی به سر برده است.
محمد صادقی در اين باره می گويد: «پس از مدت ۸ ماه بازداشت، عبدالله مومنی در فروردين ماه سال ۸۹ به مرخصی استعلاجی آمد. من خودم شاهد بودم که در اين ۲۰ روز به دليل بيماری هايی که دچار آن بود، مشغول مداوا بود. او از گذشته هم بيماری کليه و مجاری مثانه داشت. عبدالله مومنی در سال ۱۳۸۲ در زندان به اين بيماری مبتلا شد. آقای مومنی به دليل شکنجه هايی که در زندان شده بود به بيماری های مختلفی مبتلا شد. پس از مرخصی استعلاجی در فروردين سال ۸۹ او به زندان منتقل شد و تا کنون اجازه مرخصی استعلاجی به او داده نشده است.»
«پارگی پرده گوش در پی شکنجه»
محمد صادقی در ادامه به پارگی پرده گوش عبدالله مومنی اشاره می کند و می گويد:« در مهر ماه گذشته عبدالله مومنی برای ساعاتی برای درمان پارگی پرده گوشش که در زندان پاره شده بود با دستبند به بيمارستان رسول اکرم منتقل شد. ضربات وارده در شکنجه ها و بازجويی پرده گوش او را پاره کرده بود. در کنار اين خانواده آقای مومنی گفته اند که او در زندان به بيماری پوستی و گوارشی مبتلا شده است.»
عبدالله مومنی پيشتر در نامه ای که از زندان اوين به بيرون فرستاده بود با جزييات شرح داده بود که در زندان به شدت شکنجه شده است.
او در نامه ای به رهبر جمهوری اسلامی نوشته بود تحت شکنجه های فيزيکی و روانی بوده و به ضرب و شتم و سيلی های پياپی، اقدام به خفه کردن تا حد بيهوشی، نگهداشتن سر زندانی در کاسه توالت، حبس در سلول انفرادی، تهديد مکرر به اعدام، تهديد به آزار و اذيت جنسی، وادار شدن به تمرين برای اعترافات ساختگی توسط بازجويان، جلسات چند ساعته بازجويی و ايستادن بر روی يک پا اشاره کرده بود.
عبدالله مومنی در مرداد ماه سال ۱۳۹۰ پس از انتشار اين نامه با اتهام های جديد نشر اکاذيب و تشويش اذهان عمومی رو به رو شد. او به پنج سال حبس محکوم شده است.
مطلبهای دیگر از همین نویسنده در سایت آیندهنگری: