اصلاح طلبان سکوت نکنند ؛ شریعتمداریسم باید از بین برود!
اگر عضو یکی از شبکههای زیر هستید میتوانید این مطلب را به شبکهی خود ارسال کنید:
[27 Feb 2009]
[ مهدی محسنی]
هجوم تازه نیروهای واپسگرا و فاشیست های هوادار احمدی نژاد به دگر اندیشان و دانشجویان، خبر از دور تازه ای از حذف و تحدید نیروهای تحول خواه و تاثیر گذار جامعه می دهد. در این میان سکوت و بی تحرکی جریانات اصلاح طلبان خصوصن هوادارن سید محمد خاتمی و مهدی کروبی و میر حسین موسوی فاقد هرگونه توجیه انسانی، سیاسی و منطقی است.
اینکه به کیهان تحت کنترل برادر حسین شریعتمداری و بنگاه دروغ پراکنی فارس اجازه داده شود با فضاسازیهای رسانه ای شرایط را برای سرکوب منتقدان و حتی حذف فیزیکی آنان فراهم آوردند.
چگونه آن زمان که کیهان سرمقاله می نویسد و «به شیوه خودش» برای حیات خاتمی ابراز «نگرانی» می کند همه به خروش می آیند و فریاد اعتراض سر می دهند اما در برابر سناریو حذف آغاجری و مجتهدشبستری و امیرکبیریها و دانشجویان دانشگاه اصفهان و شیراز و … صدایی جز سکوت نمی شنویم.
چه اتفاق می افتد اگر دفاتر آقایان خاتمی و کروبی و میر حسین نامه بنویسند و روسای ستادهای انتخاباتیشان به سخن بیایند که روزنامه کیهان و خبرگزاری فارس جای تروریستها نیست و تهدید جانی روشنفکران و رفرمیستها را تحمل نخواهد کرد.
تحرک اصلاح طلبان می تواند نشان دهد که آنها به چه میزان به شعارهایشان پایبندند و در راه دفاع از حقوق همه شهروندان ثابت قدم خواهند بود. و این شاید اولین آزمون جدی اصلاح طلبان است.
حمله به دانشگاه امیرکبیر صدها بار بدتر از فیلتر شدن سایتهای یاری نیوز و موج سوم است و تهدید آغاجری شبستری کم از تهدید جانی خاتمی نیست. نباید سکوت کرد در این شرایط سکوت مترادف با همراهی با مرتجعین است.
//////////////////////////////////////////
۷ دیدگاه » بیان دیدگاه
۷م اسفند ۱۳۸۷ - یک امیرکبیری :
موافقم
۷م اسفند ۱۳۸۷ - يك دانشگاه تهراني :
با درود بر استقامت دانشجویان همیشه بیدار
هر وقت کیهان را می بینم یاد پراودا نشریه ی حزب کمونیست شوروی میفتم که دستور سرکوب مخالفین استالین را صادر می کرد اما آخرش چه شد هم استالین مرد هم اینکه حزب کمونیست اعمال جنایت کارانه ی استالین و آن مقطع پراوادا را محکوم کرد رییس پلیس مخفی شوروی بریا (همان حسین بازجوی وطنی) تیرباران شد چون روسیاه بودند به امید سرنگونی تفکر شریعتمداریسم
۷م اسفند ۱۳۸۷ - امیر :
البته با فرمایش شما موافقم، اما معتقدم حتی اگر اصلاح طلبان موضع گیری نکنند برای نجات ایران از دست محمود افغان و بازگشت آزادی به دانشگاه ها و بازگشایی دفاتر تحکیم وحدت و همچنین برای جلوگیری از سکوت رسانه ایی و بازگشت مطبوعات دوم خردادی چون نشاط و صبح و … و به دست آوردن کف امکانات برای تداوم تلاش برای دموکراسی و برای انسجام مجدد دانشجویان در دانشگاه ها و برای اتحاد در مقابل فاشیسم و دیکتاتری نظامی و اتحاد در برابر “حکومت” اسلامی باید به اصلاح طلبان رای بدهیم.
گرچه همان طور که گفتم من هم معتقدم اصلاح طلبان و در راس آنها سید محمد خاتمی، گر چه چندان رسانه ایی بیش از ما ندارند تا سر حدی که هزینه ها و امکان انتخابشان در خطر نیفتد و بهانه به دست جنتی ندهد باید موضع گیری کنند.
خاتمی پیش تر در مورد ستاره دار کردن دانشجویان اعتراض کرد، امیدوارم این بار نیز موضع گیری دیگری داشته باشد.
پاینده باشید…
۷م اسفند ۱۳۸۷ - علي نورا :
شریعتمداریسم باید از بین برود!!!
این شعار و تیتر خود گویایی نوعی تفکر فاشیستی و دیکتاتورمآبانه است. خوب است کسانی که ادعای دمکراسی و آزادی افکار دارند خودشان به لوازم دمکراسی پایبند باشند و شعار فاشیستی ندهند.
هیچ اشکالی ندارد عده ای مانند شریعتمداری فکر کنند مهم این است که وی اکنون مانند شما شعار نابودی مخالفین خودش را می دهد برای همین سخن از هیولایی به نام شریعتمداری می شود. ناخواسته خودتان را هیولایی نکنید که مخالفان را بترسانید. آزادیخواه به معنای واقعی کلمه باشید
۷م اسفند ۱۳۸۷ - يك دانشگاه تهراني :
آره. موافقم. اعتدال خیلی خوبه، ولی ما ازاونجا که ما ایرانی ها خیلی جوگیریم، تو رعایت اعتدال هم زیاده روی می کنیم. از آزاد خواهی واصلاح طلبی چی باق می مونه اگه ما در برابر همه این اتفاقا سکوت کنیم تا به ادیکال بودن متهم نشیم. اگه اصلاح طلبی فقط انتقاد از سیاست های اقتصادی احمدی نژاده که آدمایی مثل خوش چهره و توکلی و حسن روحانی که بیشتر از خاتمی و کروبی و میرحسن اصلاح طلبن.
۷م اسفند ۱۳۸۷ - مهرداد :
کلمه جالبی به کار بردید: شریعتمداریسم
من تا مدتی پیش اعتقاد به این داشتم که کیهان رسانه رهبری است اما الان معتقدم حسین شریعتمداری رفتار و منش خاص خودش رو داره پیش میگیره و خیلی رادیکال تر از تصمیمات بیت برخورد میکنه.
البته هنوز این برام ثابت نشده اما واژه شریعتمداریسم تا حدودی تایید این تفکر هستش.
با اینکه من هم مثل شما از این همه سکوت عذاب میکشم اما با وضعیت فعلی اصلاح طلب ها و دولت میلیتاریزه فعلی ترجیح میدم برای یک اصلاحات فرسایشی . فرسایشی رفتار بشه. الان هنوز برای هیجان زده شدن کاندیداهای اصلاح طلب زوده. ان شا الله بعد از عید تا موازنه قدرت این قدر احمدی نژادانه نباشه.
۷م اسفند ۱۳۸۷ - نويد :
ای بابا..از این اصلاحات چی ها آدم توقعی بیش از این نداره…ابنها نشون دادند که تفاوتشون با احمدی نژادها فقط در شعار هست هر دو سر و ته یک کرباسند…
مطلبهای دیگر از همین نویسنده در سایت آیندهنگری: