يك خدمتكار خانگي به نام اينترنت!
اگر عضو یکی از شبکههای زیر هستید میتوانید این مطلب را به شبکهی خود ارسال کنید:
[23 Oct 2003]
[ گزارش.....................]
صنايع الكترونيكي ماتسوشيتا (پاناسونيك) پروتكل جديدي براي شبكه هاي خانگي تحت عنوان «كي باب» ساخت. بر اين اساس اينك ابزارهاي مختلف الكترونيكي در خانه بوسيله اين شبكه نوظهور در ارتباط با اينترنت تحت كنترل و راهبري قرار مي گيرند. پروتكل مذكور با هدف فائق آمدن بر مشكلات سابق توسط تغيير آي پي آدرس هاي اتصالات داخلي، بوجود آمد.
مانند شبكه هاي پرسرعت آدرس هاي فيكس و ثابت ندارد و هر بار كه سيستم وصل مي شود يك آي پي خاص مي گيرد و يا بعد از يك دوره زماني خاص مجددا آي پي نو شده اما دوباره ثابت و منحصر به فرد روي همان اتصالات و ابزارهاي وابسته تعريف مي شود. كانكشن هاي معادل فارسي اينترنتي ساخته شده در خانه در اين صورت با مشكلي مواجه نمي شوند و ترافيك از روي آي پي آدرس هاي فاني و زودگذر جمع شده و به هنگام دريافت مي تواند مجددا برگردد.
بنابراين وقتي كه اتصال از طريق ابزار خاص از بيرون خانه صورت مي گيرد (مثلاً كاربر با تلفن همراه خود در بيرون به هاردديسك ضبط كننده ويديويي خود دستور خاصي بدهد) چون آي پي آدرس را مي داند، مشكلي رخ نمي دهد و كار به خوبي پيش مي رود. وقتي كه ابزارهاي داخل خانه نيز هنگام استفاده در حركت باشند مشكل آي پي مجدداً پيدا مي شود و مجبورند دوباره دو سيستم قطع شده و به هم وصل شوند.
اما پروتكل كي باب همه ابزارهارا بطور خودكار به سروري مستقر در پاناسونيك ابتدا به ساكن وصل مي كند و سرور نقشه هر ابزار ديجيتالي را در خود ذخيره كرده و يك آي پي آدرس روي شبكه خود بدان اختصاص مي دهد و وقتي كاربر از بيرون با موبايل خود قصد وصل شدن به سيستم داخل خانه را دارد توسط اين شبكه با پروتكل «كي باب» بطور خودكار كنترل و راهبري مي شود. بدين صورت كه مكان هر ابزار تصوير شده و طبق آن آي پي ها رديف مي شوند.
پاناسونيك چنين امكان اتصالي را در تازه ترين ضبط كننده هاي ويديويي خود تعبيه نموده است و در آينده به گفته ويلسون سولانو ابزارهاي بيشتري به پروتكل كي باب مجهز خواهند شد. البته پروتكل به ايستگاه كوراشي وصل مي شود. اين ايستگاه شامل يك هاب مركزي براي ارتباطات بي سيم بين ابزارهاي مختلف مانند ماشين لباسشويي، فن و سيستم گرمايشي و سرمايشي و يخچال ها است. در اين موقعيت هاب ابزارها را به يكديگر وصل كرده و امكان اتصال به اينترنت را برايشان فراهم مي كند. بنابراين هاب مذكور آنها را مجتمع كرده و سيستم را به اينترنت وصل كرده تا كاربر از روي تلفن همراه يا دستورات لازم را با كمك پروتكل «كي باب» بدهد.
مطلبهای دیگر از همین نویسنده در سایت آیندهنگری: