فصل 1: مديريت فناوري اطلاعات و ارتباطات و چالش هاي اطلاع رساني
فصل 2: روابط عمومي الکترونيکي کليات، مفاهيم، کارکردها
فصل 3: دولت و روابط عمومي الکترونيکي
فصل 4: سازمان و روابط عمومي الکترونيکي
فصل5: رسانه و روابط عمومي الکترونيکي
فصل 6: مديريت وب سايت ها و روابط عمومي الکترونيکي
فصل 7: مديريت سيستم ها و ابزارهاي کاربردي روابط عمومي الکترونيکي
فصل 8: انتشارات در روابط عمومي الکترونيکي
فصل 9: تبليغات و روابط عمومي الکترونيکي
فصل 10: روابط عمومي الکترونيکي در حوزه کسب و کار
امروزه روابط عمومي و اطلاع رساني به عنوان «پاشنه آشيل» سازمان ها و شرکت هايي محسوب مي شود که قصد دارند در شرايط سخت رقابتي ناشي از توسعه پديده جهاني شدن و اقتصاد ديجيتال، به حيات خود ادامه دهند. جهاني شدن اقتصاد مرز ارتباطات سنتي را در سازمان ها حذف کرده و دامنه آن را به تمام کشورهاي دنيا گسترده است.
امروزه مخاطبان سازمان ها را جمعيت و گروه محدودي تشکيل نمي دهند آنها مي توانند افرادي از کشورها، فرهنگ ها و تفکرات مختلف باشند و اين موضوع تغيير دهنده بسياري از رويکردها و روش هاي سنتي در روابط عمومي و اطلاع رساني سازمان ها خواهد بود.
مسئله چالش برانگيزي که در سال هاي اخير، وارد حوزه روابط عمومي ها شده است بحث توسعه کاربري فناوري اطلاعات در فرايندهاي روابط عمومي است. چرا که فناوري اطلاعات، به عنوان يک دانش نوين، فرا رشته يي و تخصصي, استانداردها و الگوهاي خاص خود را دارد و در نتيجه, صرف استفاده از ابزارهاي آن نمي تواند گره گشاي مشکل سازمان در اطلاع رسانيِ مطلوب باشد. وجود تفکر سنتي در سازمان ها و بخش هاي روابط عمومي، باعث مي شود استفاده از فناوري اطلاعات هم، نتواند حرکت و جان تازه اي به فرآيند هاي ارتباطي سازمان و مخاطبانش ببخشد.
در اين شرايط آنچه مي تواند سازمان ها را در استفاده از دانش روابط عمومي و فناوري هاي ارتباطي و اطلاعاتي ياري دهد، وجود نگرش ها و راهبردهاي کلان و برنامه هاي اجرايي مناسب نسبت به موضوع و جايگاه روابط عمومي و اطلاع رساني در رده هاي مديريتي، ماموريتي و فناوري سازمان هاست؛ يعني بايد تفکر سنتي به تفکر سيستمي تبديل شود. سازمان بايد، براي فرآيند مديريت دانش و اطلاعات در برخورد با هر يک از گروه هاي مخاطبان، تعريف ها و ديدگاه هاي روشني داشته باشند و نسبت به فناوري هاي موجود و کارکردهاي قابل استفاده براي پوشش اهداف و برنامه هاي خود از آگاهي کافي برخوردار باشد. تمام اين شاخص ها, وقتي در کنار هم قرار مي گيرند که، مديريت و نظارت تخصصي و تلفيقي بر روابط عمومي و فناوري اطلاعات وجود داشته باشد.
با توسعه اينترنت و ظهور فناوري هاي مبتني بر وب سازمان ها ناگزير از حضور، فعاليت و تطبيق خود با مولفه هاي فضاي مجازي هستند بنابراين بايد در ساختار سازمان و فرآيند هاي کاري آن بازنگري کنند و برخي از امور قبلي و برخي از کارهاي جديد را در محيط وب انجام دهند. در چنين شرايطي است که سازمان ها مي توانند روند هاي؛ سنتي روابط عمومي را با استفاده از عينک فناوري اطلاعات مورد بازنگري قرار دهند و روش ها و الگوهاي جديدي براي مديريت روابط عمومي ها در عصر جديد تعريف کنند که از آن, به مديريت روابط عمومي الکترونيکی تعبير مي شود. اين کتاب سعي دارد مروري علمي و کاربردي بر شاخص هاي هر يک از علوم فناوري اطلاعات و روابط عمومي داشته باشد و با تکيه بر هنر مديريت راه کارهاي تلفيق و بهره وري از فناوري اطلاعات در روابط عمومي را شناسايي کند.